Församlingsbladet

Vänner i Lidakyrkan

GUDSTJÄNSTER I LIDAKYRKAN ÄR INSTÄLLDA den 1, 8 och 15 november och det gäller också TRÄFFPUNKT TISDAG den 17 november. Eventuellt kan det bli förlängning.

Som många av er kanske redan vet fattade Folkhälsomyndigheten igår den 29 oktober beslut om skärpta allmänna råd kring covid-19. Beslutet gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas.

De nya råden innebär bland annat att undvika allmänna platser inomhus och bara ha fysisk kontakt med de personer som man bor tillsammans med.

Samla inte besökare i kyrkan

I och med detta rekommenderar Equmeniakyrkans nationella krisgrupp att alla församlingar i Stockholms län, Västra Götalands län och Östergötlands län under denna period ställer in planerade gudstjänster och andra samlingar.

Styrelsen i Lidakyrkan har fattat beslutet att följa gällande rekommendationer.

Med hopp om att vi åter kan mötas för att fira gudstjänst i Lidakyrkan.

Hälsningar styrelsen/ Ewa Arnaryd

Klicka här och se mer information.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, handhygien och krav på att stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom.  Personer över 70 år bör helt undvika samlingar och kontakter som man inte delar hushåll med.

Varmt välkomna!