Lokaler att hyra

Lidakyrkan, som ligger en bit från Västerhaninge centrum, på en stor parktomt, erbjuder en lugn och ostörd miljö.

I kyrkan finns lokaler som passar för grupper av olika storlek och för olika ändamål. Alla rum ligger i samma plan. Inga trappor eller trösklar hindra.

Brochyr kan du hämta hem som PDF genom att klicka här.

RUM UTHYRES (”Studentrum”)

Vi har två rum för uthyrning.
Rum 1, ca 17 kvm
Rum 2, ca 14 kvm
Rummen är delvis möblerade samt viss utrustning (kyl/frys,kokplatta, tvättmaskin) finns.
Toalett och dusch finns i anslutning samt del i gemensamt kök.
För mer information kontakta Anders Öhlander, anders.ohlander@outlook.com, 0706-96 05 28 Eller Christer Eggefors, christer.eggefors@telia.com, 0702-27 94 68

Fina Lokaler att hyra

Vi har lokaler för dig som kanske söker lokaler för kortare eller längre perioder. Från rum på 9 kvm till 140 kvm beroende på behov och verksamhetens art.

Vi är prisvärda och diskuterar gärna prisnivån med dig.
Hör gärna av dig till oss så får vi se om vi kan lösa dina lokalbehov litet som stort.

För att hyra lokal i Lidakyrkan, kontakta:

Anders Öhlander, tel 0706-96 05 28, E-post: anders.ohlander@outlook.com
eller kyrkans expedition, tel 070 598 43 65

Klicka på bilden för att få större bild.

prislista-lokaler-for-uthyrning

Lokalen

I Lidakyrkan erbjuder vi bra och prisvärda lokaler för olika samlingar. De passar både organisationer och enskilda som behöver hyra lokaler för en eller flera sammankomster. Fast uthyrning kan också diskuteras.