Konsert med Gatans röster 19 maj

Lördagen den 19 maj kl 18.00

Konsert med Gatans Röster – känd från SVT som Gatans kör.

Plats: Lidakyrkan, Mulstavägen 11, Västerhaninge
Biljettpris: 100 kr

Biljetter kan köpas i samband med gudstjänster i Lidakyrkan eller beställas via telefon: 070 – 598 43 65 alt. e-post: lidakyrkan@telia.com

Hösten 2016 skapades en kör i samband med en SVT, TV-produktion där sångaren Rickard Söderberg arbetade med människor som hade haft ett särskilt tufft liv och erbjöd möjligheten till att sjunga i kör. Sångarna upptäckte glädje och gemenskap och har nu fortsatt att sjunga under namnet ” Gatans Röster” och som är en del av Ny gemenskap. Kören träffas regelbundet och framträder ofta. Träffarna består av körövning men också av olika aktiviteter och gemensamma måltider.

Information Anette Kyhlström Diakon/ konsulent, tel 0733-339881 Anette.kyhlstrom@helamanniskan.se